Årets första skörd nu på burk!

Publicerat av admin den

Hej!

Nu har vi äntligen börjat skörda årets honung, som mestadels just nu kommer ifrån höstrapsen så här långt. Vädret under maj och juni har varit kallt och blåsigt så bina har inte kunnat samla så mycket honung ännu men de bigårdar som stod precis i närheten av de gula rapsfälten har gjort ett bra jobb!

image1

 

Honungen har precis börjat att sätta sig i burkarna och finns snart i butiker nära dig och hos våra återförsäljare. Du kan också beställa honungen i vår webbshop här på hemsidan.

På bilden är det nytappad rapshonung. Endast finsilad och ympad.

 

 

 

 

För er som önskar en ännu färskare honung med maximalt kvar utav doft, smak och nyttoämnen (se TV4play Färsk honung medicin) , så finns nu möjligheten att beställa helt färsk honung. Färsk honung är en delikatess som vi tidigare endast erbjudit kunder direkt på marknader. Men eftersom färsk honung har visats haft störst chans att innehålla nyttiga mjölksyrebakterier så vill vi gärna kunna erbjuda så färsk honung som det bara går att få. Färsk honung smakar väldigt speciellt och måste anses som ett lyx – delikatess.

Vi hämtar hem honung och slungar några dagar varje vecka under sommaren och kan skicka iväg helt dagsfärsk nyslungad honung med posten samma dag som den har hämtats och slungats! Vi finsilar den endast innan den tappas på burk. För att honungen inte skall bli liggande hos Posten över helgen skickar vi endast måndagar-torsdagar. Beställ här på hemsidan. Välj själv hur många burkar du vill beställa.

IMG_3242

 

 

 

 

 

 

 

Aftonbladet : Superfärsk honung medicin

 

Kategorier: Honung

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.