Äter du proteinrik mat?

Publicerat av admin den

Proteinrika smoothie / träningVill du få lite hjälp av naturens egen källa? Superfruit är ett hälsoföretag som levererar naturliga och antioxidantrika kvalitetsråvaror och produkter. Nu finns ”Spirulina” på marknaden och sälj i hälsokostaffärer såsom life och hälsokraft. Spirulina är en  liten alg som upptäcktes på 1400-talet i Mexico. Denna innehåller mer än 100 olika näringsämnen och är en av naturens mest koncentrerade källor av näring. Spirulina innehåller proteiner, vitaminer, mineraler, essentiella aminosyror, icke-essentiella aminosyror, essentiella fettsyror samt klorofyll. Spirulina innehåller 60-70% protein (vilket är sex gånger mer än ägg).

Här ges ett bra recept på Spirulina-pulvret i mixade smoothies.  
Basrecept: 1 skopa Spirulina, 3 dl färsk apelsinjuice, 1 banan. Tillsätt gärna is och honung

Kanondryck för dig som vill ha extra energi till träning och/eller endast strävar att leva hälsosamt.


admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.