Torra tassar och sår

Publicerat av admin den

katt_bild_litenHundar och katter är inte bara husdjur, de är familjemedlemmar. Aftonbladet Wellness skriver att du blir mindre stressad av att skaffa ett husdjur. När du klappar ett djur blir både du och djuret lugnare, eftersom kroppens må bra-ämne oxytocin frigörs. Tillsammans med djur blir du lugnare, tryggare och gladare. Det gör dig mer nyfiken, får dig att vilja ta kontakt med andra personer och ger dig bättre minne.

Ta hand om torra tassar och sår

En fyrfota vän kan få oss att må mycket bättre. Hundar, katter och hästar har tydlig inverkan på sin ägares hälsa, visar flera studier. Men idag kommer ett tips på vad du kan göra för din hund, katt och inte omvänt. Om ditt husdjur har torra tassar eller små sår, kan du använda Bivax naturell att smörja med. Bivax skyddar mot uttorkning inifrån och blöta utifrån. Skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Lugnar dessutom irriterad hud som får lugn och ro under vaxskyddet, mjukar upp torr och narig. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Kategorier: Huskurer - Spa

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.