Laila Bagge föredrar honung mot ont i halsen

Publicerat av admin den

Laila Bagge har haft röstkris i Idol 2014. Hon försökte pressa fram orden trots att hon var väldigt hes. Flera tittare trodde att hon grät. Men så var då inte fallet. Hon hade blivit smittad av jurysjukan, även kallad förkylning som tidigare härjat hos de andra jurymedlemmarna. Här kommer hennes tips för att bota halsont och ”Jag har druckit honung och te och äter halstabletter, det är det jag kan göra”.

Laila Bagges röstkris: Får pressa fram orden

I veckan kunde vi också läsa om balkantipsen på hur du blir av med din förkylning. Rådet lyder som följande:Smörj in halsen med honung. Honung botar ALLT. Har du ont i halsen kan du smörja in den mot honung och sedan veva en yllehalsduk runt halsen så den hålls ordentligt på plats. Det är också rimligt att äta honung med sked till dess att all kroppslig smärta släppt.

Ja, om något är sant så är det att honung är känt som botemedel mot höstförkylningar.

Kategorier: Huskurer - SpaÖvrigt

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.