Bivaxsalva

Publicerat av admin den

– – – – – – – – – Annons- – – – – – – –
Köp bivax på burk på bivaxsalva.se
– – – – – – – – – Annons- – – – – – – –

I helgen var jag på en mässa i Tidaholm med inriktning vård där även många lokala föreningar och företag var med och ställde ut. Jag sprang där på fyra fot-teurapeuter som jag intresserat stannade upp och pratade med. De hade bland annat en bivaxsalva de rekommenderade  till sprickor i hälarna. Det var en ringblomsalva, innehållande ringblomsolja och bivax.

Teurapeuten rekommenderade salvan till alla som har torra fötter eller sprickor och småsår på fötterna. Hon sade dock att många som kom till dem för behandling, kom till dem för att de  använt salvan på felaktigt sätt. De smörjde in hela fötterna lager på lager. Detta var felaktigt och gör mer skada än nytta. Salvan gör underverk, men det kräver att man använder den på rätt sätt.

Så använder du bivaxsalva på bästa sätt

Du ska aldrig smörja in fötterna mellan tårna eller över naglarna. Detta torkar ut nagelbanden och kan ge fotsvamp mellan tårna. Du ska smörja in de delar av fötterna, oftast hälarna, som är utsatta för småsår och sprickor. Sedan är det bara att trä på en socka. Innan Du smörjer in sig på nytt, nästkommande dag,  så ska du alltid tvätta fötterna. Bivaxsalva med ringblomsolja är en effektiv salva som är mjukgörande och vårdande salva som dels förebygger och dels åtgärdar problem med torr, sprucken och narig hud.

– – – – – – – – – Annons- – – – – – – –
Köp bivax på burk på bivaxsalva.se
– – – – – – – – – Annons- – – – – – – –


admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.