Julen närmar sig

Publicerat av admin den

julklappstipsJulen närmar sig med stormsteg.

Vintern har redan gjort sin entré här. Sista veckan i oktober fick vi första snön och den har legat kvar pga det kyliga vädret. Det sista momentet i biodlandet för året står för dörren, oxalsyrabehandlingen mot varroa. Sedan infaller en lång väntan tills bina återigen en solig vårvinterdag i slutet på mars ger sig ut på sin rensningsflykt och nästa säsong startar.

Nästa inplanerade försäljningsdag kommer att ske vid julmarken i Gälleberg lördag den 24 november. Julmarknaden börjar 11.00 och håller på till 16.00. Välkomna då att provsmaka vår smaksatta honung med saffran, ljunghonung, mm.

Tiden går snabbt, och till er alla som vill beställa våra julklappar så går det redan nu bra att beställa dessa. Detta kan ni göra på telefon 073-336 65 93, då ni får prata med Linda.

 

Kategorier: Honung

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.