Köp honung direkt från biodlaren – Köp honung i vår webbshop till superbilligt onlinepris!

Publicerat av admin den

1 burk vanlig jpg

Köp honung från svenska bigårdar i Västra Götaland. Vi hanterar all vår honung skonsamt för att uppnå bästa kvalité! Se även exklusiv ljunghonung.

”Jag tyckte det var svårt att köpa honung från biodlaren. Nu får jag hemleverans. Jag köper min honung från Hökensås Bigårdar. Den är så mjuk så jag behöver inte värma den för att använda den i matlagningen. Dessutom är den så god! Jag vill inte ha någon annan honung. Fyra burkar i månaden går det åt”. Siw

Tack Siw för att du handlar svensk honung och därmed gynnar den svenska floran. Vi är så glada för att ha så trogna och härliga kunder som du. Hökensås Bigårdar

Kategorier: Honung

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.