Honung från Västgötaslätten – Säljs via återförsäljare i Falköping

Publicerat av admin den

västgötahonungNi har väl inte missat vår nya etikett? Hökensås Bigårdar presenterar Honung från Västgötaslätten . Samma goda, lena honung som i våra övriga burkar men under etiketten Honung från Västgötaslätten.

Falköpingsriddaren
Ursprungligen är etiketten skapad från konstnären Malin Schultz, (se hennes målningar på iblickfanget.se) som gestaltar falköpingsriddaren, som blickar ut över Skaraborgsslätten. Falköpingsriddaren hittar ni i MC Donalds rondellen vid infarten till Falköping från Tidaholmshållet.

Det röda ”o” i rubriken, är från Falköpings kommun logotyp. Där ”a” är rött.

Honung från Västgötaslätten säljs via våra återförsäljare i Falköping.

Tant och farbror i Falköping

Kaffehandel Record i Falköping

Kategorier: Hökensås Bigårdar

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.