Idag omnämndes Hökensås Bigårdar i Skövde Nyheter

Publicerat av admin den

Hökensås Bigårdar omnämns i lokal tidning

Idag möttes vi av ett härligt reportage i Skövde Nyheter. Honungsboken ”59 goda och enkla honungsrecept” har blivit recenserat och tillsammans med författarna fått en intervju i tidningen.

SN skriver bland annat att kokboken är ”en trevlig och matig kokbok som verkligen visar på den stora nyttan av honung” samt ”utmärkt att använda i köket eftersom den är liten, och smidig att använda, kul detalj att kunna betygsätta recepten”.

Självklart har vi på Hökensås Bigårdar sett till att förse författarna med honung till recepten, de har bokstavligen badat i honung. Ni vet väl att det är en gammal huskur att bada i mjölk och honung? Vet ni inte det, så vet ni det nu – eller efter att läs boken. Du kan hitta boken till försäljning på bland annat online shopen ekestens naturprodukter.

20130612-235051.jpg

Kategorier: HonungHonungsrecept

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.