Trivselcafé med provsmakning av honung

Publicerat av admin den

Trivselcafé med provsmakning av honung. I våras valdes jag av min hembygdsförening till ”Årets Daretorpare”.

Nu i slutet av oktober då bisäsongen nu är över var det dags för ett återbesök och denna gången fick jag en hel eftermiddag på mig att bjuda på honungsprovning av honung från raps, vildhallon, klöver samt en hösthonung som bina mest sannolikt hämtat från åkertistel, ljung, höstastrer och möjligen även från ask.. Jag fick möjligheten även denna gång att något djupare presentera mig och företaget. Vi hann även med att prata bin och biodling och vi hann med att se lite intressanta videoklipp.

Jag försökte i slutet att få en uppskattning av vilken av honungssorterna som bäst gick hem bland besökarna men det verkade som att alla hade sina olika favoriter.

 

Tack till alla Ni som visade intresse!

bild (1)

 

 

 

 

 

 

bild (2)

 

 

 

 

 

 

 

bild

Kategorier: Honung

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.