I väntan på våren…

Publicerat av admin den

Vintern börjar sakta gå mot sitt slut. Snön har nästan smält bort och plusgraderna ökar för varje vecka. Sportlovet är över och vinter OS går för fullt på tv. Ännu är det för tidigt att börja plocka med bisamhällena, men snart stundar den årliga rensningsflykten då bina flyger ut ordentligt för första gången för året och den nya bisäsongen är i gång. Därför går det inte att i nuläget bedöma hur bina hittills klarat vintern. Men hösten var lång, vintern har varit mild, och förhoppningsvis kommer våren nu och stannar kvar ett tag och det bådar gott för en god övervintring. Biodlaren får låta bina vara ett tag till, men mycket snart är de igång igen ute i det fria i snödroppar, krokus, sälg och maskros!  Biodlings Vår

Kategorier: Honung

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.