Bivaxsalva från Hökensås Bigårdars bivax

Publicerat av admin den

lavendel_bivaxsalvaVi är stolta över att presentera vårt systerföretag Ekestens naturprodukter som säljer Hökensås Bigårdars färska bivax från senaste skörd. Nu kommer burkarna och hylsorna i nya fina förpackningar.

Att göra egen bivaxsalva är inte svårt, men det är klibbigt och krävs noggrannhet att få till rätt konsistens. Men det som skiljer Ekestens naturprodukter mot andra märken är att produkterna är inte tillsatta med en massa tillsatser – utan förblir naturliga. En annan stor skillnad är att Ekestens naturprodukter är enda återförsäljaren av vårt bivax, de tar tillvara på bivaxet som kommer direkt från kupan. Alltså färsk bivax som inte är behandlat. Många andra köper från kakor. Detta är en enorm skillnad i kvalité. Bry dig om din hud och vad du utsätter den för. Om 14 dagar kommer Ekestens Naturprodukter komma ut med en ny webbplats med snyggare bilder på produkterna, med bättre betalningsmöjligheter. Bivaxsalvan är godkänd av Läkemedelsverket.

Köp bivaxsalva här.


admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.