Välkomna att köpa Ljunghonung

Publicerat av admin den

Säsong för Ljunghonung

Säsong för ljunghonung

Exklusiv Ljunghonung, säljes enbart vid säsong.

Nu öppnar försäljningen av Ljunghonung i webbshoppen! Så länge det går att beställa här på hemsidan, så länge finns det kvar ljunghonung på lagret. Vi har dock på grund av det regniga vädret haft/ har ännu bara fått in en mindre skörd. Vilket betyder att det är först till kvarn som gäller. Så passa på att beställa din Ljunghonung så snart du kan då den är högt eftertraktad av många och tar slut snabbt.

Vi hoppas självklart på mer sommar och sol nu i slutet av augusti och under september. Hösten är på väg men ännu finns chans till mer sommar. Ljungen blommar fortfarande ett tag till så det finns fortfarande chans att bina hämtar mer.

MVH

Biodlare Marcus Schoultz

 

 

Kategorier: Honung

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.