NYHET! Köp Färsk nyslungad honung

Publicerat av admin den

Nytt för i år!

Äntligen har våren kommit och bina arbetar för fullt med att samla nektar som blir till fin honung. Just nu är det körsbärsträd, maskros och raps som drar flest bin till sig.

I år kommer vi kunna erbjuda något alldeles speciellt. Vi kommer nämligen kunna sälja färsk honung, alltså nyslungad, orörd, helt naturlig honung. Denna honung går inte att få tag på någon annanstans utan endast hos en lokal biodlare. Denna kommer vi kunna erbjuda till er.

nyslungadhonung

Färsk honung är till färgen gyllengul och rinnig. Den bör förbrukas inom en månad och skall stå svalt, mörkt i rumstemperatur. Färsk honung är den nyttigaste honungen, då den är orörd och ej värmebehandlad. Innehåller mängder med nyttiga mjölksyrebakterier och vitaminer. Använd den till glaze på köttet på grillen, såser och marinader. Ha den i salladen eller direkt på jordgubbarna. Ät den varje dag för att hålla dig frisk.  Tips är att köpa vår egen kokbok ”59 enkla och goda honungsrecept” nu endast för 150 kr i samband med beställning av honung! Du kan även använda den som skönhetsmedel på kroppen. Vi kommer sälja nyslungad honung i 350 grams glasburkar. Köp gärna en honungsslev också för att enklare applicera honungen.

Honungen kommer endast säljas under begränsad tid just vid slungningen. Mer information kommer under junimånad på Facebook och hemsidan.

Läs mer om nyslungad färsk honung i media

Superfärsk honung medicin | Aftonbladet

Björn Hellberg smakar på färsk honung

 

 

Kategorier: Honung

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.