Årets Ljunghonung är nu slut.

Publicerat av admin den

Årets Ljunghonung är nu slut.

Tillgången i år var bättre än senaste årens skördar, men samtidigt har efterfrågan varit större så precis runt Jul tog Ljunghonungen slut. Ni som har hunnit beställa senaste dagarna kommer få er Ljunghonung levererad, såvida ni inte hör något annat från oss.

Vanlig Svensk Honung 500 g.

 

På grund av de många beställningarna och höga köptrycket som varit på Ljunghonungen har vi inte kunnat erbjuda vanlig honung till försäljning i webbshoppen i höst. Den är nu åter möjlig att beställa i webbshoppen fram till i sommar, då vi återigen kommer att prioritera Färskhonung till försäljning i webbshoppen.

 

Tack alla kunder för att ni handlat av oss 2017!

Nu ser vi fram emot ett nytt bra 2018!

Gott Nytt År önskar vi er! 

 

Biodlare Marcus Schultz, Hökensås Bigårdar 

Kategorier: Honung

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.