Ingen Ljunghonung i år, och årets sista färskhonung.

Publicerat av admin den

Vi hoppades in i det sista att kunna få skörda Ljunghonung i år, men dessvärre uteblev den helt, tyvärr. Den torra perioden i juli är troligen orsaken. Vi får verkligen hoppas att vädret ger bättre förutsättningar för Ljungen nästa säsong.

På Tisdag 25 september hämtas den absolut sista honungen för i år hem från den sista bigården. Så önskar du köpa årets sista nyskördade honung så måste du beställa senast måndag 24 september senast klockan 23.59. Glöm inte att förskottsbetala senast samma tid, annars riskerar ni att bli utan.

Totalt sett har biodlingen gått bra i år. Vilken fantastisk sommar vi haft. Bina är nöjda, även biodlaren. Skörden blev slutligen normal. Försommaren var fantastisk. Högsommaren härligt varm, men dessvärre för torr för blommorna.

Tack alla kunder för denna säsong.

Vi kommer inom kort att öppna webbutiken med försäljning av ”vanlig” honung som pågår fram till nästa säsong då ny Färskhonung börjar komma in.

Bästa hälsningar

Biodlare Marcus Schultz

Hökensås Bigårdar

Kategorier: Honung

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.