Färskhonungen startar lagom till midsommar

Publicerat av admin den

Vi fortsätter i år med försäljningen av Färskhonung!

Lagom till midsommar levererar vi årets första Färskhonung!

Försäljningen i webbshoppen startar i veckan. Första leveransen kommer att ske på tisdag den 18 Juni. Honungen kommer då att hinna fraktas hem till dig före midsommar. Se till att beställa och glöm inte förskottsbetala  i god tid, senast måndag kväll,  för att säkerställa att din honung kommer skickas på tisdag.

 

Varje vecka fram till binas invintring i slutet på september kommer vi på beställning av Färskhonung åka ut på tisdagsmornar och skörda dagsfärsk honung.

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda dagsfärsk honung till våra kunder i  hela Sverige.

 

Färskhonung är honung som vi hämtar från bikupan samma dag som den slungas, tappas på burk, paketeras och skickas. Honungen är fortfarande kupvarm. Färskare honung går inte att köpa. Det tar vanligtvis 1-2 dagar för honungen att levereras via DHL till dig, beroende på avståndet från Tidaholm till din ort. När du får honungen till ditt DHL-utlämningställe är det max 1-2 dygn sedan den hämtades från bikupan.

Honung som är färsk är den absolut nyttigaste honungen. Den innehåller fortfarande  nyttiga mjölksyrebakterier och det mesta av sina nyttoämnen. Färsk nyslungad honung har en fantastisk god lukt och smak. Helt nyskördad honung är en lyx och delikatess tidigare få förunnat, om man inte själv är biodlare och kan hämta in honung på morgonkvisten. Vi är därför väldigt stolta att kunna erbjuda alla som vill ha Färskhonung  detta, du beställer den i vår webbshop.

 

Kategorier: Honung

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.