Årets sista nyslungade Färskhonung skickas på tisdag 28 september

Publicerat av admin den

Nu är alla Bigårdarna skördade för i år! Så den sista nyslungade honungen hämtades hem från bina igår och slungades idag söndag. Så ni som vill köpa årets sista nyslungade Färskhonung, pass på nu!

Vi kommer att tappa upp lite extra burkar på lager så vi har relativt nyslungad honung även till nästa tisdag den 5 oktober, om några skulle missa att beställa nu innan tisdag. Det blev ju informerat här med lite kort varsel. Men därefter är årets nyslungade Färskhonung slut och vi får hålla oss till godo med vanlig lagrad honung till nästa sommar och bisäsong.

Nu finns det också återigen nyslungad och nytappad Ljunghonung åter på lager! Men dröj inte för länge med att beställa. För vi fick endast en liten skörd från en enda bigård i år, så den kommer med stor sannolikhet att sälja slut redan nu i höst.

Kategorier: Honung

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.