Sveriges godaste pizza innehåller honung?

Publicerat av admin den

Kanske inte riktig, ännu i alla fall. Tony Gerasovski från Pizzeria Fazana i Nyköping är med och tävlar om titeln ”Sveriges godaste pizza”. Han är en av tre, finalister som kommer vara med i pizza-sm den 2 februari på Easy Fairs mässan i Stockholm.

Självklart hoppas vi på att Tony ropar hem priset. Han bidrar med pizzan ”Hjort är Gjort”, baserad på kronhjort från Rällinge gård marinerad i ingefära  och honung med blancherad palsternacka i vit balsamico, Karl Johan svamp, soltorkade tranbär och sörmländska lingon som toppas med färsk senapskål, basilika och koriander.

Lycka till Tony hälsar vi från Hökensås Bigårdar!

Kategorier: Honung

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.