Specialerbjudande – Kokbok + Svensk honung

Publicerat av admin den

Vi firar med Specialerbjudande!

För 14 dagar sedan kom kokboken med bara honungsrecept ut på marknaden. Nu har vi på Hökensås Bigårdar fått tag på ett antal böcker och firar med ett unikt erbjudande!

Nu firar vi boksläppet av ”59 goda och enkla honungsrecept” med ett specialerbjudande. Nu kan du köpa boken och en kartong svensk honung till specialpris.Vid köp av en kartong med svensk honung, kan du köpa boken hos oss för endast 199 KR (Ord pris 279 kr). Du sparar 81 KR.

liten_bok

Titel: 59 goda och enkla honungsrecept
Kategori: Mat & Dryck
Sidor: 210 s
Format: Spiral
ISBN:978-91981161-0-6

Om kokboken
59 goda och enkla honungrecept är en inspirationsbok för såväl vana kockar som nybörjare. Här hittar du recept för frukost, middag och myskvällarna framför TVn. Alla recept innehåller råvaran honung. Dessutom finner du recept på bakning och hur du kan använda honung för kroppens välmående. Gamla huskurer blandas med vardagsrecept. Lycka till att förgylla din matlagning med naturens egna guld.

Honungsboken ”59 enkla och goda honungsrecept” är en inspirationsbok för dig som vill byta ut sockret i matlagningen till naturprodukten honung.

Recension av boken Det här är faktiskt en riktigt bra och användbar kokbok. Dels är utformningen genomtänkt – den är utmärkt att använda i köket eftersom den är liten, och spiralrygg gör den smidig att använda. En kul detalj är att man kan betygsätta recepten. Den innehåller även rikligt med bilder. Innehållsförteckningen visar recepten fördelade efter rubriker som frukost, middagsmat, desserter, tvsnacks, hemgjort och även skönhetsmedel. Det är lätt att hitta och recepten enkla att följa.
På det stora hela är detta en trevlig och matig kokbok som verkligen visar på den stora nyttan av honung. Hanna Medin, Skövde Nyheter

Erbjudandet gäller t.o.m 14/2 2014. Reserverar oss för slutförsäljning.
Kategorier: Hökensås Bigårdar

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.