Bli kvitt hosta och slem med honung

Publicerat av admin den

Foskning från USA visar att honung är bättre än läkemedel om du vill förhindra hosta hos barn. Honung har använts mot en lång rad sjukdomar länge men det är först under de senaste åren som man börjat få en förståelse för hur bakterier och andra sjukdomsalstrare motverkas. I studien jämfördes honung, läkemedel respektive ingen behandling mot hosta för barn mellan 2-18 år. Studien visade att honung hade en större effekt mot hosta än både läkemedel som ingen behandling.

Läs mer om studien

Hökensås Bigårdars tips för dig som är förkyld
Ångbad med smaksatt honung, med pepparmynta eucalyptus honung i. Öppnar luftvägarna. Du kan också dricka det, se till så att vattnet är ljummet. Den bästa naturella honungen mot förkylning är däremot Lindhonung.

Besök våra recept på huskurer

Läs gärna artikeln Slemlösande huskur och Ge inte honung till barn under 1 år också.

Kategorier: HonungHuskurer - Spa

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.