Populäraste inläggen under sommaren

Publicerat av admin den

Under sommaren har vi haft ett stort antal besökare på sajten, trots att vi haft problem med sidan.

Hökensås Bigårdar ökar antalet besökare trots problem med hemsidan i sommar. De mest populäraste artiklarna presenterar vi här nedan. Det är kul att ölningen kommer ifrån att fler hittar till vår hemsida via sökmotoerna. Hökensås Bigårdar jobbar främst med att skriva intressanta inlägg om biodling och honung, i andra hand med sökmotorotpimering. Där vi får hjälp av konsulten Linda Schoultz.

Även direkttrafiken har ökat. Även om procentsatsen är relativ låg, så ser vi att antalet besökare har ökat till sajten. Vi har gjort stora satsningar på att bygga varumärke detta år, med nya etiketter och radioreklam på Tidaholmfm.

Kort sammanfattning av statistiken från sökmotorerna 
Vi har fått 80% av våra besökare från sökmotorerna.
12% har varit direkttrafik
8 % har kommit från våra samarbetspartners.

Våra återkommande besökare besöker i snitt 4 sidor per beök och stannar på sidna i 6 minuter. Ett gott betyg!

Populära inlägg

Vi ser också att det har varit en del sommarförkylningar bland våra kunder, där sidor om huskurer för att förhindra snuva, hosta och slem har besökts aktivt. Flytande honung har också varit en favoritsida nu isommar, antaligen för att den är så enkel att använda när man grillar..

De mest populäraste inläggen:
1. Huskur mot hosta, förkylning
2. Intresset för Flytande honung har varit stort
3. Bli kvitt honung och slem med honung
4. Bin som svärmar

Kategorier: Om hemsidan

admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.