Honung från vackra Västgötaslätten, Tidaholm

Publicerat av admin den

Hökensås Bigårdar är företaget med honungsproduktion i Tidaholm med byarna runt om. Vi bedriver biodling, försäljning av honung på marknader. Binas arbete är gratis men biodlaren som sköter de ska leva på honungen. Köp därför svensk lokalt producerad honung från Tidaholm.

Hökensås Bigårdar har 14 bigårdar söder om Tidaholm. Binas insamling av nektar pågår maj – september beroende på vädret. Honungens smak, färg och konsistens varierar beroende på vilka blommor bina har flugit till. Våra vanligaste skördar är försommarhonung (maskros, frukträd, lingon och blåbär) respektive högsommarhonung (våroljeväxter, klöver, hallon, lind).

Vill du veta mer om Hökensås Bigårdar, läs här.

 

 


admin

Hökesås Bigårdar är ett lokalt företag som producerar honung från Tidaholms kommun.